Toegankelijkheid

Oude Programma's

Wat je zoal tegenkomt....

Duik eens in die oude schoenendoos en zie wat je tegenkomt. De een zal het oude troep vinden, terwijl de ander alles wil weten van hetgeen hier te lezen of te zien valt.

Op deze site zijn meer stukken uit het bezit van mevrouw C.G.J. Reinders-Harms te vinden. Ook de onderstaand komt uit de oude doos op zolder. Bijgaande programma's zijn van toneelstukken uit vervlogen tijden, maar ook een enkele van recentere datum. Ach, altijd goed om te bewaren....

 

Mevrouw Reinders-Harms hoopt dat mensen met plezier en interesse de stukken zullen lezen. Voor reacties wijs ik u graag op het contactformulier. (De kwaliteit van de pdf-bestanden laat enigszins te wensen over. De oudste programma's zijn tot op de draad versleten. Nu zijn ze tenminste gedigitaliseerd.)

 

Bertus Reinders

 

Hieronder de link naar het programma van Spelgroep Het openluchttheater te Grolloo. Deze is van het jaar 1960. Naast de spelers van die tijd is het leuk om de advertenties te lezen.

1960 Kostersarve Spelgroep Het openluchttheater

 

Hieronder het volgende programma, ook van de Spelgroep, maar dan uit het jaar 1964.

1964 Mag ik u voorstellen Spelgroep Het openluchttheater

 

Dan een programma waarvan het jaartal niet bekend is. Het werd gespeeld door de toneelgroep van de Plattelandsvrouwen, afdeling Grolloo-Schoonloo. Weet u toevallig de datum of het jaartal, dan hoor ik dat graag via het contactformulier. Bij voorbaat dank!

Beloofd is beloofd Plv Grolloo-Schoonloo

 

En als toegift van recentere datum het programma van de uitvoering van Crescendo in het jaar dat deze vereniging haar 75 jarig bestaan vierde. Dat ws in 1999.

1999 Programma Crescendo 75 jaar

 

Heeft u nu ook nog van dergelijke informatie, dan doet u ons er een groot plezier mee. Neem s.v.p. even contact met ons op via het contact formulier, maar een telefoontje naar de webmaster mag natuurlijk ook.